Semester 070810

Fredag och sista semesterdagen den här sommaren. Känns trist men vad ska man göra? Tiden rullar ju på utan att man kan göra något åt det.

Tänka sig - vi kunde ta oss ett dopp på morgonen, mycket tack vare regnet. Men vad gör det om det regnar och man badar samtidigt? Blöt blir man ju oavsett...

Nåväl, i ösregn drog vi iväg till min sambos moster för att fixa lite med bouppteckningen. Vi var där i säkert 2 timmar. Käkade lunch på Bromma-korvmojjen precis utanför hennes kontor. Sedan var planen att leta reda på Mazda i Ulvsunda men tji fick vi. Istället drog vi iväg till Veddesta och hämtade bilen; Ford Focus -06. Där var vi fast i 2,5 timme eftersom en mycket nitisk försäljare skulle gå igenom i stort sett hela instruktionsboken (kändes det som iallafall) innan vi fick åka. Hem med gamla bilen och iväg till Coop för att handla det sista innan kvällens kräftskiva.

På Coop köpte vi en s k paviljong som min sambo satte upp medan jag satta igång med förberedelserna till västerbottenpaj, sallad, äggklet, dukning osv osv.

Gästerna kom runt 18-tiden och vi började med varsin GT med lite tunnbröd till. Sedan ut till baksidan och starta upp med sug o slafs o sång. Mums!

Vid 1-tiden drog vi oss tillbaka. Tur att vi hade köpt den där paviljonen för det kom en och annan skur faktiskt och kräfter kan man bara inte äta inomhus.

Så det var den här sista semesterdagen den här sommaren. Väl värd att minnas.

Väder: 23 gr
Vatten: 20 gr (frånlandsvind)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback