Semester 070805

Söndag och fortfarande alger i vattnet. Vad tusan?! Nåväl, en dusch (när tog man en sådan senast ;)) och frukost, sedan var vi igång. Först hade vi tänkt oss att åka till svärfars hus och fixa men ångrade oss och tog en sväng till Ängsjö istället:

Längd: 5 km
Tid: 42 min pw. Pulsklockan slog i botten hela tiden - frustrerande!

När vi kom hem igen hade faktiskt algerna nästan försvunnit, så ett dopp var på sin plats. Lunch och sedan var det dags för F1-racet i Ungern. Hamilton hade pole trots att Alonso egentligen hade det snabbaste varvet i kvalet. Men han klantade sig och sinkade Hamilton i depån, vilket ledde till att Hamilton inte hann ut på ett sista snabba varv. Klantigt av Alonso. Han är verkligen en vinnarskalle men gör det kanske på lite fel sätt ibland.

Nåväl, Kimi startade 3:a, Heidfelt 2:a men Kimi tog honom i starten. Hamilton tog dock starten och förvaltade första platsen racet igenom på ett mycket bra sätt. Kimi 2:a och Alonso 4:a. Massa kom långt ner, tror 14:e plats. Teamet klantade till det i kvalet och glömde (!) tanka hans bil inför sista varvet i Q2.

Vi drog iväg till Väsby sedan och fixade en del i svärfars hus. Fick med oss lite grejor från 60-talet. Vårt hem blir riktigt coolt på vissa ställen med alla tuffa lampor och tavlor. Läckert! :)

Middag, tv och väntan på att klockan ska bli 00:00 så jag eventuellt kan plocka kvarlämnade biljetter till Kent-konserten i november. Har egentligen 2 ståplatsbiljetter till måndagens konsert. Men det blir så himla sent. Dessutom ståplats! Hallå! Jag är för gammal för sådant. :)

Så under tiden fram tills klockan blir 24:00, så skriver jag här.

Väder: 24 gr
Vatten: 22 gr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback